Hamina Tattoolle on festivaalina ensiarvoisen tärkeää, että jokainen festivaalivieras saa kokea tapahtuman turvallisesti ja miellyttävästi. Tattoon turvallisuusorganisaatio on varmistamassa turvallisen festivaalikokemuksen kaikilla tapahtumapaikoilla. Me jokainen voimme olla osaltamme edistämässä festivaalin turvallisuutta ja siksi festivaalille saavuttaessa on hyvä pitää mielessä muutamat seuraavat pointit.

 

 1. Pidä huolta itsestäsi, omaisuudestasi sekä kaverista. Muista juoda, pukeudu sään edellyttämällä tavalla ja käänny mahdollisissa ongelmatilanteissa tapahtuman henkilöstön puoleen.
 2. Jokaisella tapahtumapaikalla on saatavilla ensiapua.
 3. Älä tuo festivaalin tapahtumapaikoille kiellettyjä esineitä.
  • Omia alkoholijuomia
  • Lemmikkieläimiä
  • Teräaseita, ilotulitteita, laserpointereita tai muita vahingoittamiseen sopivia esineitä tai asioita
  • Droneja
 4. Tapahtuman sujuvuuden kannalta sekä erityisesti mahdollisissa vaaratilanteissa noudata aina turvallisuushenkilöstön sekä festivaalijärjestäjien ohjeita.

Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali rajoittaa dronejen lennättämistä Haminassa Tattoo-viikon aikana

Festivaalien turvallisuuden varmistamiseksi Trafi perusti Haminan kaupungin keskustaan rajoitusalueen, EFR409 HAMINA, missä miehittämättömien ilma-alusten ja lennokkien lennättäminen oli kielletty Tattoon aikana. Ilmatilanvarausalue on voimassa 10.7.-17.7.2022 kartasta näkyvällä
alueella.

Pin It on Pinterest

Share This