​Hamina sijaitsee E18-tien varrella vain 150 kilometrin päässä Helsingistä. Pääkaupunkiseudulta Haminaan pääsee henkilöautolla noin puolessatoista tunnissa. Junalla Haminaan pääsee kätevästi Kouvolan tai Kotkan juna-asemien kautta.

Etäisyyksiä:
Helsingistä 150 km
Kotkasta 25 km
Kouvolasta 55 km
Lappeenrannasta 90 km

Haminassa on ilmainen pysäköinti, muista vain laittaa parkkikiekko.

Julkinen liikenne

Haminan linja-autoasema on kirjaston vieressä, vastapäätä K-market Kanuunaa. Linja-autolla Haminaan pääsee usealla vuorolla suoraan Helsingistä tai vaihtaen Kotkassa. OnniBus-vuoroja Haminaan ajaa myös  Vuorelan Liikenne Oy.  Osta lippusi Matkahuollon tai edullisesti OnniBus.com verkkokaupasta.

Junalla Haminaan voi tulla Kouvolan (50km) tai Kotkan (25km) rautatieasemien kautta. Kouvolan ja Kotkan välillä pääsee matkustamaan lähilipun hinnalla.  Varaa lippusi VR: verkkokaupasta.

Kotkan seudun paikallisliikenne on nimeltänsä Jonne & Minne. Voit ostaa kuljettajalta kertalipun käteisellä tai maksaa matkalipun Waltti-sovelluksen avulla. Haminan ja Kotkan välillä kulkee bussi noin kaksi kertaa tunnissa, osa vuoroista menee nopeasti moottoritietä pitkin, hitaampi vuoro kestää noin 45min. Katso lisää Haminan seudun aikatauluista.

Lentäen tultaessa lähimmät lentokentät ovat Lappeenranta Airport, (97km) ja Helsinki- Vantaa (145km).

Lisätietoja saapumisesta Haminaan täältä: saapuminen Haminaan

 

Pin It on Pinterest

Share This