Jokainen Tattoo-klubin keikka on uniikki, vain tätä festivaalia varten rakennettu show, jota et voi missään muualla kokea. Klubi-isäntänäsi kaikkina iltoina toimii Mikael Konttinen, ja sinä olet Very Important Person. Tattoo-klubi on Hamina Tattoo -festivaalin yöelämän keskus ja ympäri maailmaa saapuneiden soittajien kohtaamis- ja jamittelupaikka, jossa huippuartistit ja ainutlaatuiset show’t pyörivät tiistaista lauantaihin. Päiväsaikaan, konserttien ulkopuolella, Tattoo-klubi toimii ruoka- ja olutravintolana ilman pääsymaksua. Illalla ovet aukeavat klo 20.00 ja 21-24 elävää musiikkia.

Hamina Tattoo – TATTOO-KLUBI
Haminan Kauppatori, Satamakatu 12

LIPUT KLUBILLE
www.lippu.fi

 

Tiistaina 12.7.2022 klo 22.00

TIISTAI-ILLAN DISCO

Tästä alkaa viiden päivän iloinen bileputki, tiistai-illan disco kaiken ikäisille aikuisille. Laivaston soittokunnan show bandin solistiksi saapuu Voice of Finlandin lauluvalmentaja ja Linnanjuhlien solisti vuodelta 2018, Jennie Storbacka. Klubi-isäntä Mikael Konttinen varasi jo Loveboatin itselleen. Kutsuvierainamme ovat kansainväliset Tattoo-soittokunnat, joille sanomme yhteen ääneen Welcome. 

 

Keskiviikko 13.7.2022 klo 22

Riku Niemi Orchestra – Rikun Tattoo!!

The viihdekapellimestari Riku Niemi rakensi suurelle orkesterilleen ja Hamina Tattoolle oman shown, jossa rakastetuin viihdemusiikki yhdistyy akrobaattisiin rumpusaluutteihin, vauhtiin ja vaarallisiin tilanteisiin. Vain yksi esitys maapallolla. Lavalla vierailee myös Merileijona rumpuryhmä. Ilta huipentuu Trinidad ja Tobagon puolustusvoimien steelorkesterin rytmiseen ilotulitukseen, joka on pakko tanssia alusta loppuun.

 

Torstai 14.7.2022 klo 22.00

Jukka Poika & Band

New Orleansin musiikkia sykkivät kadut ja kuppilat saapuvat Haminaan, kun maailman kuulu trumpetisti Gregg Stafford (USA) johtaa N.O.L.A Brass Bandiä sen torstai-illan avaussetissä Tattoo Klubilla.

Heti perään lavalle nousee Jukka Poika tuo mies, joka luo mielihyvää, hioo suomenkielestä kulmat pois, eikä vie trooppista kukkasta keskelle pakkasta. Tämä reggaen suurvisiiri orkestereineen saapuu hittikavalkadinsa kanssa Hamina Tattooseen ja liput ovat jo myynnissä, joten älä tyri nyt!

Torstain keskiyön speciaalina Skotlannin kuninkaallisen rykmentin miehet kilteissään täräyttävät telttaa säkkipilleillään.

    N.O.La Brass Band

 

Perjantai 15.7.2022 klo 22.00

TANGO! – Perjantai-illan toritanssit Kauppatorilla

Perjantai-illan avaa tanssitaiteen suurvisiiri ja ylituomari Jorma Uotinen luottomuusikoineen. Jorma on luvannut laulaa ja olla toritanssioppaamme koko illan.

Varusmiessoittokunnan 32-vuotisesta reservistä löytyy myös sarja tangokuninkaallisia. He saapuvat yhdessä tanssittamaan Tattoo-kansaa pyörryksiin. Tangokuningatar Maria Tyysterin rinnalla Haminassa säihkyvät tangokuninkaat Teemu Roivainen, Pekka Mikkola ja lehdistön ihannepoika Mikael Konttinen.  Orkesterina Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan suuri viihdebändi jousistoineen. Tuoleja siirretään, tanssilattiaa rakennetaan ja paritanssitilaa raivataan. Orkesteria johtaa yliluutnantti Tommi Suutarinen.

Jalanvipatus takuu on voimassa lauantain loppuillalla Timo Brass Bandin astuessa lavalle. Tämä raikas ja urheilullinen kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt kokoonpano vetää yleisön vastustamattomasti mukanaan kuumaan menoonsa. Jos olet kaivannut jotain energistä, trendikästä ja freesiä, tämä setti on sinulle!

Lauantai 16.7.2022, klo 22.00

FESTIVAALIN  PÄÄTÖSBILEET

Quarantine Big Band Helsinki solistina Antti Koivula feat. Heini Ikonen
Varusmiessoittokunnan Show Band

Luota festivaaliin ja tulet muistat tämän illan lopun elämääsi. Quarantine Big Band Helsinki – kokosi korona-ajan supermuusikot yhteiseen ilonpitoon
ruutujen taakse, mutta nyt LIVENÄ HAMINASSA, solistinaan Antti Koivula. Ennen kuin kukko laulaa, niin Varusmiessoittokunnan Show Band viimeistelee koko festivaalin keskiyön showllaan.

Quarantine Big Band esiintyy Suomen jazzliiton tuella.

Lippujen hinnat ennakkoon 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €

Ikäraja K-18 Illalla ovet aukeavat klo 20.00 

LIPUT TATTOO-KLUBILLE

https://www.lippu.fi/eventseries/name-3029717

 

Pin It on Pinterest

Share This