Vuoden 2022 Hamina Tattoossa viihdytään koko päivä. Tattoo-katu rakennetaan jälleen Fredrikinkadulle. Festivaalivieraiden ja haminalaisten yhteisessä ”olohuoneessa” voit kokea aitoa Tattoo-tunnelmaa monin aistein. Tattoo-katu on täynnä musiikkia, tanssia, kahvilaherkkuja, ravintoloita ja myyntikojuja.

Tattoo-kadun myyntikojuista ja musiikkiesityksistä voit nauttia päivittäin. Kadun ohjelmistossa on myös sisäänheittoparaati, joka vetää jokaisena festivaalipäivänä ihmiset Kauppatorilta Fredrikin katua pitkin Raatihuoneen torille, Speakers’ Cornerin ääreen. Speakers’ Cornerin puheen jälkeen paraati jatkaa kohti Bastionia

Hamina Tattoossa kokeillaan aina jotain uutta. Tänä vuonna se on rento New Orleans -tyyppinen Tattoo Goes Treme -paraati, jossa soittajat ja yleisö kulkevat yhdessä hissun kissun kesäillassa, ehkä tanssillisia sivuaskeleitakin ottaen.

Tattoo Goes Treme -paraati torstaista lauantaihin aina klo 18, suoraan jatkoksi viimeiselle pihakonsertille. Paraati johdattaa meidät Tattoo-kadun kautta virvoittavien vetten tykö juuri ennen marssishowta, Tattoo-klubia ja Bastion Jazz -konsertteja.

Tattoo Goes Treme -paraatista lisää täältä.


 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This