Suomalainen huippujazz esittäytyy nautittavina annoksina Perinnekeskuksen Wanha Veteraani piha-alueelle rakennettavalla areenalla. Konsertit ovat väliajattomia, noin 1 tunti 20 min kestoisia konserttielämyksiä, jotka nautitaan suuren telttakatoksen alla, hyvien baaripalveluiden äärellä. Konsertit alkavat joka ilta klo 21.30. Kadettikoulunkatu 7, 49400 Hamina.

LIPUT BASTION JAZZIIN

www.lippu.fi

Tiistai 12.7.2022 klo 21.30

Verneri Pohjola Quartet
Kaikkein ihmisäänisin trumpetisti, yksi Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista avaa kvartettinsa kanssa Hamina Tattoon Bastion Jazz -konserttisarjan. Peräkontista löytyy kaksi jazz-Emmaa, Yrjö-palkinto sekä ympäri Eurooppaa viisi tähteä saaneiden menestysalbumien pino.     

https://www.verneripohjola.com

Keskiviikko 13.7.2022 klo 21.30

Nina Mya 

Laulaja ja säveltäjä Nina Mya on todellinen sillan rakentaja 50- ja 60 lukujen amerikkalaisen jazzperinteen, afroamerikkalaisen gospelin ja modernin jazzlaulun välillä. Hänen kaunis ja kaikkeen taipuva, akrobaattinen äänensä ei jätä ketään kylmäksi. Hänen sävellyksensä ovat olleet täällä jo aina olemassa, klassikkoja jo syntyessään. 

www.ninamya.com

Torstai 14.7.2022 klo 21.30

SEVERI PYYSALO – JUKKIS UOTILA GROUP

Severi Pyysalon ja Jukkis Uotilan laajasta sävellystuotannosta on tähän iltaan koottu parhaat palat noin 40 vuoden ajalta. ”Sekaan varmasti livahtaa myös muutama jazzstandardi”, kertoo Severi. Suuri energialataus ja intensiivisyys ovat varmasti parhaat sanat kuvaamaan koko keikkaa. Haminassa myös nouseva tähtibasisti Filemon von Numers tekee debyytin tässä mestareiden kokoonpanossa. 

  Severi Pyysalo

Perjantai 15.7.2022 klo 21.30

Maja Mannila Trio
Nuoren ja jo kansainvälisiäkin kannuksia hankkineen laulaja-pianisti-säveltäjä Maja Mannilan yhtye saapuu vauhditittamaan siirymistämme viikonlopun viettoon. Hänen sävellyksensä ovat tyylilkäs sekoitus r’n’b-tä, soulia, jazzia ja gospelia. Luvassa  on taattua musiikillista ilottelua koko rahan edestä!

jazzfinland.fi/yhtye/maja-mannila-trio

Lauantai 16.7.2022, klo 21.3

Olli Soikkeli Trio
New Yorkissa asuva ja Pielisen rannalta Nurmeksesta maailmalle ponnistanut Olli Soikkeli on noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Haminaan hän saapuu Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Teemu Åkerblomin kanssa. Syvälliset tulkinnat ja virtuoottinen nopeus paiskaavat kättä alvariinsa tällä keikalla.  

www.ollisoikkeli.com

 

Lippujen hinnat ennakkoon 25 € + toimitusmaksut, ovelta 30 €

Ikäraja K-18

LIPUT BASTION JAZZIIN

https://www.lippu.fi/eventseries/name-3029718

Pin It on Pinterest

Share This