Hamina Tattoo - TATTOO-KLUBBEN Fredrikshamns torg, Satamakatu 12

Varje spelning på Tattoo Club är unik och skapadjust för denna festival, och kan inte upplevas någon annanstans. Som klubbvärd fungerar varje kvällMikael Konttinen, och du räknas som en Very Important Person. Tattoo Club är centrum för nattlivet på Hamina Tattoo Festival och en plats därmusiker från hela världen möts och jammar, med toppartister och unika shower som pågår från tisdag till lördag. Under dagtid, utanför konsertevenemangen, fungerar Tattoo Club som mat- och ölrestaurang utan entréavgift. Kvällstid öppnar dörrarna kl. 20.00.

Tisdag 12.7.2022 kl. 22.00
TISDAGSKVÄLLENS DISCO

Ikväll inleds de fem dagar långa glada festligheterna, med tisdagskvällens disco för vuxna i alla åldrar. Jennie Storbacka, sångcoach för Voice of Finland och solist på Slottsbalen år 2018, är årets solist i Flottans musikkårs Show Band. Klubbvärden Mikael har redan bokat Loveboat för sig själv. Vi har bjudit in de gästande internationella Tattoo-banden, som vi önskar varmt välkomna.

 

Onsdag 13.7.2022 kl. 22.00
Riku Niemi Orchestra – Rikus Tattoo!!

Dirigenten Riku Niemi har skapat en egen show för sin stora orkester och Hamina Tattoo, där vår mest älskade populärmusik kombineras med akrobatiska trumslag, ett högt tempo och farliga situationer. Den enda showen i sitt slag i hela världen. Trumensemblen Merileijonamedverkar.

 

Torsdag 14.7.2022 kl. 22.00
Jukka Poika & Band

Jukka Poika är känd för sin förmåga att höja stämningen, forma det finska språket efter eget behagoch för sina fina låttexter. Reggaemästaren besöker Hamina Tattoo tillsammans med sin orkester och sin hitkavalkad och biljetterna finns redan till försäljning, så sumpa inte chansen, dvs ”älä tyri nyt”!

 

Fredag 15.7.2022 kl. 22.00
TANGO! – Fredagskvällens torgdans på torget

Värnpliktsmusikkårens 32-åriga reserv inkluderar även en rad tangokungligheter. De samlas nu för att erbjudadet danssugna Tattoo-folket gedigen underhållning. Förutom tangodrottningen Maria Tyyster hör vi i Fredrikshamn även tangokungen Pekka Mikkola och pressens favorit Mikael Konttinen. Orkestern består avFörsvarsmaktens värnpliktsmusikkårs stora Show Band inklusive stråkar. Vi kommer att flytta stolarna, skapa ett dansgolv och bereda plats för pardans. Orkestern leds av överlöjtnant Tommi Suutarinen.

 

Lördag 16.7.2022, kl. 22.00
FESTIVALENS AVSLUTNINGSFEST

Quarantine Big Band Helsinki, solist Antti Koivula, feat. Heini Ikonen

Värnpliktsmusikkårens Show Band

FESTIVALENS AVSLUTNINGSFEST

Quarantine Big Band Helsinki, solist Antti Koivula, feat. Heini Ikonen
Värnpliktsmusikkårens Show Band

Ta del av festivalen och minns den här kvällen för evigt.Quarantine Big Band Helsinki samlade under coronaperioden supermusiker till ett gemensamt evenemang i rutan, men kan nu upplevas LIVE I FREDRIKSHAMN, solist Antti Koivula.
Innan morgonen gryr avslutar VärnpliktsmusikkårensShow Band hela festivalen med sin midnattshow.

Quarantine Big Band uppträder med stöd av Finlands jazzförbund.

Förköpsbiljetter 25 € + leveransavgift, vid dörren 30 €

Åldersgräns K-18 Kvällstid öppnar dörrarna kl. 20.00 

BILJETTER TILL TATTOO-KLUBBEN

https://www.lippu.fi/eventseries/name-3029717

Pin It on Pinterest

Share This